Reisblog Björn Verhoeff

Jet lag en eerste kennismaking

Goedemorgen,

De eerste dag was een dag van de jet lag, en die voel ik op het moment van typen ook nog aardig... Gelukkig zijn we dan ook deze week nog niet ingepland en mogen we zelf even aankijken hoelaat en hoelang we op het werk aanwezig zijn.

Gisteren werden we door Ruben met een taxi opgepikt, eerst even bij Webhelp Suriname zelf kennis gemaakt, daarna zijn we naar onze werklocatie gereden, Telenamic. Daar op elke vloer kennis gemaakt en een beetje wegwijs gemaakt door het gebouw. Handige was dat er aan het gebouw vast ook een telecomzaak zit, dus meteen een Surinaamse simkaart gekocht zodat we ook buiten de wifi zones kunnen WhatsAppen etc...

Eerste indruk was prima, leuke werkomgeving en collega´s, beloofd veel goeds! Begin van de middag zijn we weer terug gegaan naar huis, boodschappen gehaald en verder niks eigenlijk. ´s Avonds zijn we met Ronald, Ruben, Ricardo en Bart wezen eten bij BuitenGewoon, heerlijke spare-ribs.

Thuis gekomen, gedouched en de was gedaan, deze hangt nog buiten en is nog niet droog, maar dat komt vandaag overdag wel...

Zometeen even ontbijten en dan richting Telenamic, daar even buurten. Vanmiddag chillen en beetje Netflixen denk ik, vanavond gaan we met een grote groep uiteten.

Hopelijk gaat die jet-lag snel voorbij, want heel chill is hij deze keer niet!

Reacties

Reacties

Annemieke

Genieten

Toos

Komt goed lekker genieten en volgende week gewoon weer in een werktempo

Marielle

Advies gewoon veel Parbo bier, of dawet drinken.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!