Reisblog Björn Verhoeff

China/Italië, Coney Island, Hard Rock Café en NYC by night

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we dag gestart in Chinatown. Een wijk die is onstaan door de Chineze immigranten in New York, zoals vele grote steden in de wereld is ook hier meer in het Chinees dan in het Engels en weinig toerisme.

In Chinatown, zit een klein stukje en dat noemt men Little Italy, onstaan door de Italiaanse immigranten in New York, hier is alles in de Italiaanse stijl, maar toch echt veel makkelijker te begrijpen als onze Chineese vrienden...

Na deze multi-culturele ervaring zijn we in de metro gestapt richting Coney Island. Een echte Amerikaanse pier die je in films ziet! Het is daar echt super leuk, erg mooie pier en we hadden fantastisch weer! Heerlijk genoten van de zee en het strand, maar ook even rond gelopen op het pretpark wat daarbij hoort!

Na heerlijk een paar uurtjes uitgewaaid te zijn, weer terug the big city in daar waar we bij het wereldberoemde Macy's belandde. Mams was in de zevende hemel, todat ze de prijzen zag... Maar ze is er geweest, en volgens mij is dat belangrijker dan er wat kopen...

Ingmar en ik hebben petjes laten maken, dit duurde alleen zolang, dat mijn ouders naar het hotel konden gaan, een tukje konden doen en weer terug naar Times Square te komen. Toen zijn we met z'n allen gaan eten bij het Hard Rock Café, zoals altijd prima gegeten.

Toen was het donker en hebben we genoten van de vele verlichting op en rondom Times Square. Nu zitten we weer lekker bij te komen, van weer een super dag hier in NYC.

Foto's: http://picasaweb.google.nl/bjornverhoeff/

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!