Dag 11: Central Park en Times Square
Goedemorgen 5.55 vergissing klok verkeerd, dus erg vroeg op, gauw gekeken op hyves maar helaas jullie zijn in diepe rust?????
Jullie foto's waren weer prachtig en wij zien bijna geen verschil in de muppets. Wij wensen jullie een hele goede vlucht toe, we zijn op tijd want Ingmar moet om 4.00 werken we komen gelijk door.
Dikke kussen en tot moggel (KPNER naast me)
doeiiiiiiii!
Hallo jullie twee de fotos zijn weer prachtig .Wij wensen jullie een goede vlucht toe ,en tot gauw vele groetjes en een dikke kus . Frans en Tillie
wat hebben jullie veel gezien deze vakantie en wij natuurlijk ook door jullie foto,s. maar ja aan alle vakanties komt een eind wij wensen jullie een goede vlucht en misschien tot zaterdag.
groetjes ronald en carolien
He Vrienden,
Die muppet is echt goed gelukt zeg, nou zag ik het pas. Jammer dat de vakantie voor jullie er weer bijna op zit, dat gevoel is niet het leukst wat er is. Maar NYC loopt niet weg, en ik denk dat jullie daar nog wel een keer naar terug gaan. Met landen hoef je straks niet naar ons te zoeken, wij staan er namelijk niet. Werk en Ramms+ein staan in de weg, ook belangrijk. Wij (ik, Nicole en mijn pa en ma) wensen jullie een hele goede terugvlucht, geniet nog even van de New Yorkers en we zien jullie van het weekend.
Groeten de hele familie.
Ps. je heb toch wel die toeter van die brandweerwagen geschroefd??