Reisblog Björn Verhoeff

Weer thuis

Hallo allemaal,

Nou we zijn alweer 2 dagen thuis. Wel heel jammer, maar we hebben een fantastische vakantie gehad!

In New York hebben we heel veel gezien en vooral ook gelopen! We hadden 2 dagen tegen de 40 graden Celsius, dat is in NY niet fijn kan je melden! Toen hebben we maar op een open dubbeldekker bus gezeten... Lekker zonnen en nog wat zien ook!

Verder hebben we natuurlijk het Statue of Liberty bezocht en zijn we naar Ground Zero geweest, dit heet trouwens niet meer zo, het is nu gewoon WTC (World Trade Center). Dit omdat het 'nieuwe' WTC al aardig in vorm komt en dus is het geen Ground Zero meer...

Ook hebben we regelmatig een bezoek gebracht aan Times Square, blijft fantastisch 's avonds maar ook zeker overdag! Wat een mensen bij elkaar! Ook was Hard Rock Café een favoriet restaurant van ons allen, we zijn er 3x geweest...

Ook hebben we de Brooklyn Bridge belopen, erg mooie tocht, vooral het uitzicht aan de andere kant is super! Terug hebben we wel de metro genomen hoor!!!

Nicole is ook aardig geslaagd voor haar hobby; Scrapbooking, we hebben 3 winkels bezocht en daar kon ze helemaal 'los' gaan. Leuk om te zien hoe fanatiek Nicole kan winkelen ;)...

Verder hebben we allemaal de nodige souvenirs ingeslagen en hebben we nog veel meer dingen gedaan... Je zou het haast allemaal vergeten, zoveel!

De foto's van New York (een selectie, totaal aantal foto's komt op ongeveer 2600...) staan inmiddels ook online. Ik zal zometeen even een linkje geven... ;)

Voor ons zit de vakantie erop. Jammer maar ja vakantie's zijn altijd te kort! Wij (Ann & Björn) gaan volgend jaar samen met Ingmar naar Zwitserland, om het jaar daarop ook samen met Ingmar en Jeffrey wederom naar Amerika te vliegen, ook willen we dan weer Las Vegas en NYC gaan bezoeken... Arne en Nicole gaan volgend jaar rondtouren met een camper door Amerika toch??? ;) :p Of wordt het toch Oostenrijk?!

Ik hoop dat jullie genoten hebben en ook onze vakantie een beetje hebben kunnen beleven, ik heb het met plezier bij gehouden in ieder geval!

Foto's Las Vegas:http://picasaweb.google.com/bjornverhoeff/Vakantie2011LasVegas

Foto's NYC: http://picasaweb.google.com/bjornverhoeff/Vakantie2011NYC

Reacties

Reacties

Arne en Nicole

Hoi allemaal, ook wij vonden het een fantastische vakantie. Of we volgend jaar met een camper gaan rond touren, betwijfel ik (Arne). Maar we vinden wel weer een bestemming voor die tijd. We vonden het erg gezellig met ons vieren.

Groeten Arne en Nicole.

peter en ans

hebben jullie verhalen gelezen jullie hebben het fijn gehad daar kun je weer op terug kijken weer een ervaring rijker geniet nog even na groetjes

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!